Achtergrond afbeelding instellen (indien beschikbaar)

Let op! Niet elke website heeft de mogelijkheid om achtergrond afbeeldingen in te stellen. Dit artikel is dus niet op iedere website van toepassing.

Elke pagina bevat de module 'Achtergrond'. Deze vindt u onder de tab 'Achtergrond' (indien beschikbaar). Hier kan een afbeelding worden toegevoegd die als achtergrond op de website komt te staan.

Afbeelding toevoegen

Navigeer altijd eerst in de applicatie ‘Website’ naar de pagina waar de module ‘Achtergrond’ zich bevindt.

1. Klik in de module op de knop ‘Kies plaatje’.
  2. Upload de foto.
  3. Schrijf een alternatieve tekst voor de foto. Deze tekst wordt op de website weergegeven wanneer de afbeelding niet kan worden weergegeven.
  4. De foto is nu toegevoegd en zichtbaar op de website.