Inloggen op de website

Let op! Dit artikel gaat over het inloggen van gebruikers op de website. Meer informatie over inloggen op Genko Admin vindt u hier.

Indien een gedeelte van uw website alleen zichtbaar mag zijn voor ingelogde gebruikers, kunt u pagina's beveiligen. Hierdoor is de inhoud alleen te zien door personen die u toegang heeft verleend tot de pagina. Hoe u dit doet leest u hier. Standaard zijn al enkele pagina's beveiligd, zoals de 'mijn-vereniging' pagina.

Hoe u kunt instellen welke gebruikers mogen inloggen leest u hier

Gebruikers die in mogen loggen, hebben via de website de mogelijkheid om hun gegevens te wijzigen. U bepaalt welke gegevens aangepast mogen worden. Hoe dat werkt leest u hier.