Een e-mail wachtwoord wijzigen

Een e-mail gebruiker kan zelf zijn wachtwoord wijzigen via de webmail omgeving. Het kan echter gebeuren dat hij/zij het originele wachtwoord is vergeten. In dat geval kunt u als beheerder een nieuw wachtwoord genereren. Dit kan allen voor e-mailadressen mét een inbox.

1. Zoek het e-mailadres op in de lijst met bestaande adressen en klik op .
  2. Klik op 'opslaan'.

Het door het systeem gegenereerde wachtwoord verschijnt nu op het scherm. U kunt dit wachtwoord kopieren en naar de eigenaar van de mailbox sturen.