Inloggen in Genkgo Admin

Gebuikersnaam, wachtwoord, 2-factor authenticatie en beheerdersrechten

Met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u inloggen op Genkgo. Het gebruikelijke adres waarop u dit doet is het project.genkgo.app. U kunt alleen inloggen wanneer uw profiel beschikt over een gebruikersnaam en wachtwoord en wanneer u bekleder bent van een rol die u rechten tot de admin verschaft. Lees meer over toegang. Wanneer 2-factor authenticatie is geactiveerd in uw account, dient u tijdens het inloggen op uw toestel een additionele sleutel op te vragen en in te voeren. Deze sleutels zijn tijdsgebonden.

Waarom kan ik niet inloggen op Genkgo?

Dit kan een aantal oorzaken hebben.

• Allereerst dient u zeker te weten dat u een gebruikersnaam en wachtwoord heeft. Indien u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u op de inlog-pagina een wachtwoord vergeten formulier invullen. Indien u uw gebruikersnaam kwijt bent, kunt u een andere beheerder vragen uw profiel op te zoeken in de applicatie Organisatie. In het tabblad Toegang staat de gebruikersnaam vermeld.
  • Ten tweede dient u zeker te weten dat de gebruikersnaam en wachtwoord die u heeft ingevoerd correct zijn.
  • Ook dient uw profiel te zijn toegevoegd aan een rol waarbij in de rechten 'Inloggen Admin' is aangevinkt.
  • Wanneer u 2-factor authenticatie heeft geactiveerd, dient u de juiste sleutel sleutel in te voeren.

Wat kan ik doen als ik mijn 2-factor authenticatie toestel kwijt ben?

Wanneer u permanent niet meer beschikt over het toestel dat u gebruikte voor 2-factor authenticatie, dan u kunt een andere beheerder vragen uw profiel op te zoeken in de Organisatie applicatie. Deze beheerder dient uitvoer rechten in de applicatie Organisatie te hebben. In het tabblad Toegang kan deze beheerder een reset van uw 2-factor authenticatie uitvoeren. U kunt dan tijdens het inloggen opnieuw 2-factor installatie activeren.

Wat kan ik doen als ik mijn 2-factor authenticatie toestel niet bij de hand heb?

Wanneer u tijdelijk geen beschikking heeft over het toestel dat u gebruikt voor 2-factor authenticatie, en u wenst toch in te loggen in de admin, dan u kunt een andere beheerder vragen uw profiel op te zoeken in de Organisatie applicatie. Deze beheerder dient uitvoer rechten in de applicatie Organisatie te hebben. In het tabblad Toegang kan deze een 2-factor sleutel opvragen en aan u verstrekken om in te loggen.

Zie ook: