Pushberichten

In het element ‘Pushberichten’ kunnen pushberichten worden verstuurd en kunnen de statistieken omtrent verzonden pushberichten worden ingezien.

Alleen ingelogde gebruikers kunnen pushberichten ontvangen.

Pushbericht versturen

Klik in de menubalk op de knop 'Toevoegen'. Er verschijnt een scherm met de volgende velden:

• Omgeving – Kies de omgeving waarvan de gebruikers een pushbericht dienen te ontvangen.
  • Bericht – Voeg de inhoud van het pushbericht hier toe.

Klik op 'versturen'. Het pushbericht wordt nu verstuurd naar iedereen die hoort bij de gekozen omgeving, is ingelogd en heeft aangegeven pushberichten te willen ontvangen.

Statistieken

In het overzicht van het element ‘Pushberichten’ zijn alle verzonden pushberichten te zien, inclusief de omgeving waarnaar het bericht is verstuurd en de verzenddatum.

Door te klikken op een pushbericht krijgt u te zien naar welke gebruikers het bericht is verstuurd, op welke apparaten het bericht is ontvangen en door wie het bericht is gelezen. Een pushbericht wordt gemarkeerd als gelezen wanneer de gebruiker het bericht heeft geopend.