Statistieken van de app

Wanneer u in de Applicatieboom drukt op 'Statistieken' vindt u alle statistieken over uw app. Dit onderdeel is verdeeld in twee tabbladen: 'Totalen' en 'Gebruikers'.

Op het tabblad 'Totalen' ziet u vier onderdelen:

• Gebruik: Hier kunt u het gebruik van de app zien. U ziet in een grafiek het aantal sessies, het aantal gebruikers en het aantal apparaten waarop de app gedownload is.
  • Versies: Hier kunt u zien welke versies van de app er in omloop zijn en hoeveel versies er momenteel gebruikt worden.
  • Besturingssystemen: Hier wordt door middel van een diagram weergegeven hoeveel apparaten waarop de app gedownload is een bepaald besturingssysteem hebben.
  • Toestel type: Hier kunt u zien op wat voor toestellen de app is gedownload.

Op het tabblad 'Gebruikers' ziet u een overzicht van alle gebruikers van de mobiele applicatie, inclusief het aantal sessies, het aantal apparaten waarop zij de app hebben gedownload en het tijdstip van de laatste sessie. Indien u op de naam van de gebruiker drukt, wordt u doorgestuurd naar de bijbehorende profielpagina.