Eigen wachtwoord wijzigen in Admin

Een gebruiker die is ingelogd in de Admin kan zijn/haar eigen wachtwoord wijzigen door rechtsboven op zijn/haar naam te drukken. Hiervoor hoeft de gebruiker niet per se toegang te hebben tot de Organisatie applicatie.

Onder ‘Inloggen’ kan men op deze pagina zijn gebruikersnaam en/of wachtwoord wijzigen. Om het wachtwoord te wijzigen, dient eerst het huidige wachtwoord opgegeven te worden en vervolgens tweemaal het nieuwe wachtwoord. Er is een controle op complexiteit van het wachtwoord. Er zijn geen vereisten met betrekking tot de  te gebruiken karakters, maar er dient wel aan een minimale complexiteit te worden voldaan. Dat kan enerzijds zijn door het aantal karakters te verhogen (langer wachtwoord) of anderzijds door de karakterset uit te breiden (hoofdletters, kleine letters, cijfers en symbolen gebruiken).

Op deze pagina kan onder ‘Profiel’ tevens iemands weergave naam, e-mailadres en profielfoto aangepast worden.

Druk op ‘profiel opslaan’ om de wijzigingen op te slaan.