Exporteren van gegevens naar Excel

Soms is het nodig om uw gegevens in Genkgo Organisatie te gebruiken in excel formaat. Dit is mogelijk met de functionaliteit 'Exporteren'.

Hoe exporteer ik een lijst met gegevens?

1. Navigeer in de Organisatieboom naar de plek waar u de export wilt maken.
  2. Druk in de menubalk op de knop 'Exporteren'.
  3. U krijgt een nieuw scherm te zien. In de menubalk ziet u de beschikbare typen objecten om te exporteren. Druk op het juiste type, bijvoorbeeld 'Persoon'.
  4. Geef aan in welke bestandsindeling u de gegevens wilt hebben. De beschikbare opties zijn:
    1. XLSX
    2. XLS
    3. ODS
    4. CSV
    5. JPEG (voor exporteren pasfotos)
  5. Indien ingesteld kunt u hier de gewenste exportset selecteren.
  6. Indien u bovenliggende organisaties ook wilt exporteren, geef dit dan aan. Dit is handig als u contactpersonen van organisaties exporteert.
  7. Indien u onderliggende objecten wilt exporteren, geef dit dan aan. Dit is handig als u organisaties exporteert die onderliggende personen hebben.
  8. Druk op 'Exporteren'.
  9. Het bestand zal nu naar uw apparaat worden gedownload.