Toegang

Onder de Organisatieboom vindt u het onderdeel ‘Toegang’. In dit scherm treft u een drietal onderdelen.

• Bekleders: hierin wordt een overzicht gegeven van iedereen die rechten heeft tot een of meerdere applicaties. In het overzicht vindt u de naam van degene met toegang, diens gebruikersnaam en tot welke applicatie zij toegang hebben. Druk op de naam van de persoon om naar diens profiel pagina te navigeren.
  • Rollen: hier wordt een overzicht gegeven van alle rollen in het systeem. In het overzicht vindt u de naam van de rol met de applicaties waar deze rol toegang toe geeft. Druk op de naam van de rol om naar diens profiel pagina te navigeren.
  • 2-factor authenticatie: hier wordt een overzicht gegeven van alle rollen met daarbij of 2-factor authenticatie tijdens inloggen een vereiste is. Het is mogelijk om direct 2-factor authenticatie te verplichten voor alle rollen, of slechts voor een enkele rol.