Kan ik de FTP gegevens ontvangen?

Bij Genkgo wordt niet gewerkt met een FTP server waar de klant data kan vinden. Genkgo is een leverancier van online software en geen hostingprovider. De servers van Genkgo zijn volledig ingericht op de software van Genkgo zelf. Wij hosten alleen maar onze eigen software en geen software van derden. Hiervoor zijn een aantal redenen.

• Allereerst is Genkgo intellectueel eigenaar van de software. Genkgo wil de klant geen toegang geven tot de broncode van de software.
  • De tweede reden is beveiliging. Genkgo draagt zorg voor de beveiliging van haar servers. Als Genkgo derden toegang zou geven tot haar servers en het recht geeft om ook bestanden te uploaden, dan verliest zij de controle over deze beveiliging.
  • Ten derde werkt Genkgo op haar systemen helemaal niet met het FTP protocal. Genkgo heeft een ontwikkelingspijplijn die wordt gehanteerd waar automatisch updates worden doorgevoerd, zonder tussenkomst van een FTP server. Haar systemen zijn specifiek geoptimaliseerd voor haar eigen software.