Waarom verschijnt mijn formulier niet op de website?

U hebt een formulier aangemaakt maar deze verschijnt niet op de corresponderende webpagina. Dit komt omdat het formulier niet correct is geconfigureerd.

1. Ga in de Website applicatie en open de pagina met daarop het formulier
  2. Ga naar het tablad "Data verwerking" en controleer of de inhoud van het formulier wordt opgeslagen als profiel in Organisatie.
  3. Indien dit het geval is zal er tenminste één formulierveld gekoppeld moeten worden aan een profielveld. Het gaat om het veld "naam". Ga naar het tabblad "Inhoud". Als het naamveld nog niet is gekoppeld zal bovenin het scherm een melding verschijnen: "Er bestaat nog geen (vereist) organisatie naam veld."
  4. Klik in het hoofdscherm naast te tabbladen op een reed bestaande verzameling of maak een nieuwe verzameling aan. Controleer of creeer het naam veld en zorg dat het "Type" is ingesteld op "Organisatieveld". Kies vervolgens het juiste profielveld waarin de naam wordt opgeslagen.
  5. Klik in de taakbalk op "pagina bezoeken". Het formulier zal nu verschijnen.

Tip: Indien u meer informatie uit het formulier wil opslaan in een profiel, controleer dan de andere formuliervelden op dezelfde wijze en koppeld deze aan het juist profielveld.

Voor meer uitleg over formulieren met data verwerking kijkt u op deze pagina.