Hoe kan ik Zip bestanden uitpakken op Apple MacOS?

Om zipbestanden afkomstig uit Admin uit te pakken op uw mac kunt u geen gebruik maken van het standaard uitpakprogramma van Apple ("Archive utility" of "Archief hulpprogramma"). Dit programma biedt namelijk geen ondersteuning voor het type zipbestand dat door Genkgo wordt gebruikt. Uitpakken resulteert dan in een foutmelding.

Wij raden u daarom aan om gebruik te maken van een van de volgende programma's. Deze zijn gratis te gebruiken:

- The Unarchiver
- 7zip