Evenementen

Betaald evenement en ticketopties
In deze video wordt de Evenementen Applicatie geïntroduceerd en wordt uitgelegd hoe een evenement kan worden aangemaakt. Specifiek gaat het in deze video over een evenement met betaalde tickets die alleen kunnen worden gekocht door leden. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende ticketopties, waardoor leden ook introducees kunnen meenemen. Een handige casus als het je nog niet duidelijk is hoe je kunt werken met een betaald evenement en ticketopties. Deze video behandelt ook het kopen van tickets via de website.

Evenement met 1-klik inschrijving aanmaken
In deze video doorlopen we het hele proces, van begin tot eind, voor het aanmaken van een evenement met 1-klik inschrijving.

Inschrijving voor externen
In deze video wordt uitgelegd hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen die niet in de Organisatie Applicatie staan, zich toch kunnen inschrijven voor een evenement.

Een carrière evenement met programma module aanmaken
In deze video wordt uitgelegd hoe je een evenement met een programma kunt aanmaken en inrichten. Dit wordt gedaan aan de hand van het scenario van een carrière evenement van een studievereniging. Deze video gaat voornamelijk in op de programma module.