Website

Introductie en pagina's
Deze video geeft een korte introductie tot de Website Applicatie en legt verder uit hoe je pagina's kunt aanmaken en vullen met inhoud.

Inloggen
Deze video laat zien hoe de instellingen voor het inloggen van leden via de website worden gemaakt.

Formulieren
Deze video laat zien hoe formulieren kunnen worden aangemaakt.

Formulier gebruiken voor afmeldingen
Deze video geeft uitleg over het gebruik van een formulier om uitschrijvingen van leden te vergemakkelijken voor de administratie.

Nieuws, Banners en Fotoalbums
In deze video wordt uitgelegd hoe verschillende modules van de website werken. Er wordt uitgelegd hoe nieuwsberichten op de website worden geplaatst, hoe banners van sponsoren aan de website worden toegevoegd en hoe wordt bepaald op welke pagina deze zichtbaar zijn en er wordt uitgelegd hoe fotoalbums worden toegevoegd en beheerd.

Privacy, Statistieken en Instellingen
Deze video geeft uitleg over de onderdelen Privacy, Statistieken en Instellingen van de Website Applicatie.

Activiteiten module
Deze video introduceert de activiteiten module en laat zien hoe je een activiteit kunt aanmaken.