Betaalmethodes

In dit onderdeel stelt u de betaalmethodes in die mogelijk zijn op uw webshop. Bezoekers van de webshop kunnen uit de ingestelde betaalmethodes kiezen. Alle ingestelde betaalmethodes zijn zichtbaar wanneer u klikt op ‘Betaalmethodes’ in de Webshop boom. Klik op ‘Nieuwe betaalmethode’ in de menubalk om te beginnen.

• Naam – Vul de een omschrijving van de betaalmethode in. Bijvoorbeeld “iDEAL betaling”
  • Code – Selecteer één van de mogelijke betaalmethodes. Welke dat zijn, is afhankelijk van de koppelingen die u gebruikt.
  • Geldigheid – Stel evt. een einddatum in indien de betaalmethode voor een beperkte periode beschikbaar dient te zijn. Het is niet mogelijk om een begindatum in te stellen. De betaalmethode is geldig zodra deze is toegevoegd.
  • Vaste kosten – Indien er een vast bedrag is verbonden aan de betaaldmethode, dan kunt u dat hier invullen. Het kan bijvoorbeeld gaan om transactiekosten of verzendkosten.
  • Variabele kosten – Indien er een bepaald extra percentage van het verschuldigde bedrag is verbonden aan de betaaldmethode, dan kunt u dat hier invullen. De vaste kosten in het veld erboven worden meegenomen bij het berekenen van de variabele kosten.
  • Bevestigingse-mail – Vul hier uw gegevens in voor het versturen van de factuur per e-mail. Dit is de mail die wordt verstuurd naar de klant waneer hij/zij een bestelling plaatst. Vink het veld ‘BCC’ aan om de bevestigingse-mail ook te ontvangen op het afzenderadres.
  • Crediteringse-mail – Vul hier de gegevens in voor het versturen van een credit factuur. De credit factuur wordt verstuurd op het moment dat een order wordt gesplitst en de klant zijn/haar geld, of een gedeelte daarvan, terug krijgt.

Bevestig met de knop ‘opslaan’.