Winkel

In het onderdeel ‘Winkel’ beheert u de prijzen en zorgt u dat de producten in de webshop komen te staan. De prijzen dienen toegevoegd te worden voordat een product in de webshop kan worden geplaatst.

Producten opnemen in winkel

Nieuw aangemaakte producten moeten eerst worden toegevoegd aan de winkel. Klik hiervoor op ‘Product opnemen in winkel’ in de menubalk.

• Product – Hier kunt u kiezen uit de producten die nog niet zijn opgenomen in de winkel.
  • Prijs ex btw – Vul hier de prijs van het product in exclusief BTW.
  • BTW – vul hier het percentage aan BTW in wat moet worden berekend over de prijs.

Klik op ‘opslaan’. Het product is nu te zien in het overzicht in het tabblad ‘Te koop’.

Te koop

Alle producten die zijn opgenomen in de winkel en waarvoor een prijs is ingesteld, komen onder het tabblad ‘Te koop’ te staan.

• In verkoop – Vink deze optie aan om een product te weergeven in de webshop. Wanneer deze optie niet is aangevinkt, is het product niet zichtbaar in de webshop.
  • Inloggen vereist – Met deze optie kunt u een product beveiligen zodat het alleen beschikbaar is voor ingelogde gebruikers.

Prijzen

In het tabblad ‘Prijzen’ kunt u prijzen van producten bekijken en bewerken. Het tabblad bevat een tabel met de volgende kolommen:

• Product – De naam van het product.
  • Productlijn – De productlijn toegewezen aan het product.
  • Prijs ex BTW– De prijs van het product.
  • BTW % – BTW percentage dat moet worden berekend over de prijs in kolom “Prijs ex BTW”.
  • Aanbieding – De prijs van het product als deze in de aanbieding is. Deze prijs is exclusief het BTW percentage.
  • Aanbieding tot – Datum waarop de aanbieding afloopt.

Klik op  achter een product om de prijzen te wijzigen.