Winkel

In het onderdeel ‘Winkel’ zorgt u ervoor dat producten beschikbaar zijn in de webshop en houdt u de prijzen en voorraden bij.

Voordat u kunt beginnen met met de beschikbaarheid, prijzen en voorraden van producten, moeten producten eerst worden toegevoegd aan het onderdeel 'Winkel':

Producten opnemen in winkel

Nieuw aangemaakte producten moeten eerst worden toegevoegd aan de winkel. Klik hiervoor op ‘Product opnemen in winkel’ in de menubalk. Kies daar vervolgens het product dat u wilt opnemen in de winkel en klik op ‘opslaan’. Het product is nu te zien in het overzicht van het onderdeel ‘Winkel’.

Klik op het product om het verder te configureren. Ieder product bevat de tabbladen 'Winkel', 'Prijs' en 'Voorraad'. In 'Winkel' zorgt u dat het product in de webshop op de website komen te staan. In 'Prijs' beheert u de prijzen van het product, die toegevoegd moet worden voordat het product in de webshop zichtbaar wordt. In 'Voorraad' beheert u de voorraad van het product.