Bedrijfsinformatie en vacatures

Na het maken van de algemene instellingen kunnen per bedrijf de bedrijfsgegevens en vacatures worden ingesteld. Dit doet u voor elk bedrijf apart. Navigeer naar het bedrijfsprofiel in de applicatie Organisatie. De tabbladen ‘Gegevens’ en ‘Carrière’ zijn van belang.

Gegevens

Bij het career-profile op de website worden standaard de volgende gegevens weergegeven:

• Weergavenaam
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Url
  • Beschrijving
  • Logo

Deze gegevens staan in de daarvoor bestemde velden in het tabblad ‘Gegevens’ in het bedrijfsprofiel.

Carrière

Dit tabblad bevat meerdere onderdelen waarin instellingen gemaakt kunnen worden. In meerdere onderdelen komen de lijsten uit de algemene instellingen voor. Deze lijsten kunt u zelf aanmaken en bewerken.

Eigenschappen bedrijf

• Branch/Vakgebied – Opties in te stellen in de algemene instellingen
  • Taal – Opties in te stellen in de algemene instellingen.
  • Richting – Opties in te stellen in de algemene instellingen.
  • Bedrijfsomvang – Opties in te stellen in de algemene instellingen.
  • Locaties – Opties in te stellen in de algemene instellingen.
  • Prioriteit voor vastpinnen – Optioneel: Met deze optie kan het bedrijf bovenaan de carrière pagina op de website worden vastgepind. Vul een getal aan om de positie aan te geven. Een bedrijf met ‘1’ komt op de eerste positie te staan, een bedrijf met ‘2’ op de tweede positie enz.

Vacante posities

In dit onderdeel kunt u vacatures toevoegen. Klik op ‘Toevoegen’ om een vacature aan te maken. Om de vacature te kunnen publiceren dienen alle niet-optionele velden ingevuld te worden.

• Positie – Vul de naam van de vacature in.
  • Type – Opties in te stellen in de algemene instellingen.
  • Branche/Vakgebied – Opties in te stellen in de algemene instellingen.
  • Locaties – Opties in te stellen in de algemene instellingen.
  • Taal – Opties in te stellen in de algemene instellingen.
  • Richting – Opties in te stellen in de algemene instellingen.
  • Contractsperiode van positie – Voer de begindatum en evt. einddatum (optioneel) van de positie in.
  • Prioriteit voor vastpinnen – Optioneel: Met deze optie kan de vacature bovenaan de vacature pagina op de website worden vastgepind. Vul een getal aan om de positie aan te geven. Een vacature met ‘1’ komt op de eerste positie te staan, een bedrijf met ‘2’ op de tweede positie enz.
  • Publiceren vanaf / tot – Vul de begindatum en evt. einddatum (optioneel) in waarop de vacature gepubliceerd moet worden.
  • Publicatietaal – Geef aan in welke taal of talen de vacature gepubliceerd dient te worden. Wanneer u gebruik maakt van meerdere talen op de website, komt de vacature in het juiste taalgedeelte gepubliceerd.
  • Sites – Kies op welke website(s) de vacature gepubliceerd dient te worden.
  • Omschrijving – Schrijf hier de inhoud van de vacature.

Klik op ‘opslaan’ om de vacature op te slaan.

Evenementen Applicatie

In dit onderdeel kan het bedrijf aan een evenement worden gekoppeld. Op de bedrijfs- en vacaturepagina van het bedrijf kan dan worden doorgeklikt naar het gekoppelde evenement.

Bedrijfsprofiel

Voor elke taal waarin de website beschikbaar is kan er een bedrijfsprofiel worden toegevoegd. Dit is de tekst die op de bedrijfspagina wordt getoond. Vul het veld ‘Korte beschrijving’ in met een korte inleiding en plaats de rest van het profiel in de tektverwerker.