Resultaten van formulier beheren

Zodra er gebruikers zijn die het formulier ingevuld hebben op de website, staat het onderdeel ‘Resultaten’ bovenaan in het hoofdgedeelte. Hier worden alle resultaten in een overzichtstabel weergegeven. De velden uit het formulier worden per verzameling weergeven.

Indien het formulier is ingevuld door een ingelogde gebruiker, ziet u dit onder het kopje ‘Identiteit’. Wanneer u op ‘ingelogd’ drukt, wordt u doorgeleid naar het profiel van de gebruiker.

Handmatig resultaten toevoegen

Om handmatig een resultaat toe te voegen, drukt u in de menubalk op ‘Toevoegen’. Vervolgens verschijnt er een nieuw scherm met daarin alle velden die in het formulier opgenomen zijn.

Bij ‘Invullen namens’ kunt u een bestaand profiel uit Genkgo Organisatie selecteren. Indien het gaat om een resultaat van iemand die niet is opgenomen in Genkgo Organisatie kunt u deze stap overslaan.

Vul vervolgens de velden in; er wordt aangegeven welke velden verplicht zijn. Nadat u klaar bent met het invullen van alle velden, drukt u op ‘versturen’. Het resultaat is nu toegevoegd.

Resultaat wijzigen

Druk op het icoontje van een potloodje achter een resultaat om deze te wijzigen. Indien alles naar wens gewijzigd is, drukt u op ‘versturen’ om op te slaan.

Resultaat verwijderen

Om een enkele resultaten te verwijderen, drukt u op het rode bolletje met witte streep achter het betreffende resultaat. Druk vervolgens op ‘verwijderen’ om te bevestigen, of op ‘Terug’ om te annuleren.

Alle resultaten in één keer verwijderen

Indien u alle resultaten in één keer wilt verwijderen, drukt u in de menubalk op de knop ‘Alle resultaten verwijderen’. Druk vervolgens op ‘verwijderen’ om te bevestigen, of op ‘Terug’ om te annuleren.

Resultaten downloaden

Om alle resultaten te downloaden, drukt u in de menubalk op ‘Download’. Vervolgens geeft u aan in welke bestandsindeling u de gegevens wilt downloaden. De beschikbare opties zijn:

• XLSX
  • XLS
  • ODS
  • CSV

Geef aan of u de gegevens uit Organisatie wilt koppelen. De gegevens van ingelogde gebruikers worden dan ook gedownload.

Indien u bovenliggende elementen ook wilt downloaden, geef dit dan aan. Dat is handig als u contactpersonen van organisaties downloadt.

Druk op ‘download’. Het bestand zal nu naar uw apparaat worden gedownload.

Dynamische groep maken

U kunt op basis van de resultaten van een formulier een dynamische groep aanmaken. Iedere ingelogde gebruiker die het formulier invult, wordt toegevoegd aan deze groep. Om dit te doen drukt u op ‘Dynamische groep maken’. Vul vervolgens de naam van de groep in en geef aan waar de groep geplaatst moet worden in de Organisatieboom.

Druk op ‘opslaan’ om te bevestigen.