Website fotoalbums

Navigeer altijd eerst in de applicatie 'Website' naar de pagina waar de module 'Fotoboek' zich bevindt.

Foto album maken

1. Druk in de module op de knop 'Nieuw album'.
  2. Vul hier de titel in.
  3. Vul hier een datum in.
  4. Selecteer de optie 'Publiek' om het album zichtbaar te maken voor alle gebruikers van de website. Als deze optie niet is aangevinkt, is het fotoalbum alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers.
  5. Met de tekstverwerker kan een beschrijving worden toegevoegd. Leer hoe dit werkt.
  6. Bevestig dit met de knop 'opslaan'.

Album-eigenschappen veranderen

1. Druk aan de rechterzijde van de titel van het fotoalbum op het icoontje van een potlood.
  2. Hier vindt u hetzelfde scherm als bij fotoalbum maken.
  3. Bevestig uw wijzigingen met de knop 'opslaan'.

Foto album verwijderen

1. Druk aan de rechterzijde van de titel van het fotoalbum op het icoontje van het rode bolletje met de witte streep.
  2. Bevestig dit met de knop 'verwijderen'.
  3. Annuleer dit met de knop 'ga terug' of 'Terug' in de menubalk.

Foto's in album zetten

1. Druk aan de rechterzijde van de titel van het fotoalbum op het icoontje van de fotolijstjes.
  2. Druk in het album op de knop 'Afbeeldingen toevoegen'.
  3. Upload de foto's met de ingebouwde uploader.

De foto's zijn nu geupload en staan in het album.
  4. Optioneel: Geef de foto's een titel.
  5. Geef aan welke foto de 'coverfoto' dient te zijn. Geef dit aan door 'standaard' te selecteren.
  6. Bevestig dit met de knop 'opslaan'.

Foto's in album verwijderen

1. Druk aan de rechterzijde van de titel van het fotoalbum op het icoontje van de fotolijstjes.
  2. Selecteer welke foto's verwijderd moeten worden naast het label 'verwijderen'.
  3. Bevestig dit met de knop 'opslaan'.

Uitlegvideo

Deze video geeft onder andere uitleg over het plaatsen en beheren van fotoalbums op de website.