Mijn profiel - Laat gebruikers zelf hun profiel aanpassen

Gebruikers hebben via de website de mogelijkheid om hun gegevens te wijzigen. U bepaalt welke gegevens aangepast mogen worden. Om dit in te stellen navigeert u in de Websiteboom naar 'mijn-profiel', dat in een besloten gedeelte staat. Vervolgens kiest u het gedeelte 'mijn-gegevens'. Hier kunt u verzamelingen van invoervelden toevoegen en daar vervolgens velden aan toevoegen. Deze velden zijn gekoppeld aan Genkgo Organisatie.

Verzameling invoervelden toevoegen

Druk op 'Nieuwe verzameling invoervelden'. Vervolgens vult u de titel van de verzameling in, dit kan bijvoorbeeld 'adresgegevens' zijn. Eventueel kunt u nog een begeleidende tekst invoeren. Druk op 'opslaan' om te bevestigen.

Verzameling verwijderen

Indien u een verzameling wilt verwijderen, drukt u op het icoontje van het rode bolletje met de witte streep(). Bevestig dit met de knop 'verwijderen'. Annuleer dit met de knop 'ga terug'.

Veld toevoegen

Om de daadwerkelijke gegevens te koppelen aan deze verzameling drukt u op het icoontje van het potloodje naast de verzameling. Vervolgens drukt u op 'Nieuw invoerveld'. Bij 'Titel' voert u de naam van het veld in, bijvoorbeeld 'Straat'. Bij 'Organisatieveld' kiest u aan welk veld uit Gengko Organisatie dit gekoppeld moet worden. Hier leest u hoe u velden aan kunt maken. U kunt hier ook aangeven of het verplicht is een waarde in te vullen bij het veld. Druk vervolgens op 'opslaan'.

Veld verwijderen

Indien u een veld wilt verwijderen, drukt u op het icoontje van het rode bolletje met de witte streep (). Bevestig dit met de knop 'verwijderen'. Annuleer dit met de knop 'Terug' in de menubalk.

Instellingen

Via de knop 'Instellingen' (in het scherm met het overzicht van verzamelingen van invoervelden) kunt u aangeven of een gebruiker een e-mail ontvangt na het bijwerken van zijn of haar gegevens. Deze e-mail wordt ook gestuurd naar het e-mail adres dat u invult bij 'E-mail naar'. Dit kan bijvoorbeeld het adres zijn van de secretaris. Dit veld is niet verplicht.

Onder 'Afzender' vult u het e-mail adres in dat de gebruiker als afzender ziet. Dit veld is wél verplicht.

Als laatst kunt u de inhoud van de mail invoeren in het tekstveld. Dit is de tekst die de gebruiker ontvangt na het wijzigen van de gegevens. Op de plek waar de gewijzigde gegevens komen te staan vult u de volgende placeholder in: {{changes}}

Vervolgens drukt u op 'opslaan'.