Pagina beveiligen op de website

Navigeer altijd eerst in de applicatie 'Website' naar de pagina die moet worden gewijzigd.

Let op: iemand moet ook kunnen inloggen om de pagina uiteindelijk te kunnen bezoeken.
Het beveiligen van een pagina heeft tot gevolg dat onderliggende pagina's ook worden beveiligd.

Beveiliging instellen van een webpagina

1. Druk in de menubalk onder de knop 'Meer opties' op 'Beveiligen'.
  2. Vink onder 'Inschakelen' het hokje voor 'Beveiliging inschakelen' aan.
  3. Geef in de Organisatieboom aan welke mappen en groepen toegang hebben tot de webpagina.
  4. Bevestig dit met de knop 'Wijzigen'.

Beveiliging opheffen van een webpagina

1. Druk in de menubalk onder de knop 'Meer opties' op 'Beveiligen'.
  2. Vink in de Organisatieboom alles uit om de beveiliging van de pagina volledig op te heffen.
  3. Bevestig dit met met de knop 'Wijzigen'.

Beveiliging van links op de pagina

Zodra een pagina is beveiligd zijn niet automatisch ook de links die op die pagina staan beveiligd. Indien bijvoorbeeld wordt gelinkt naar een bestand uit de Bestanden applicatie, dan is dat bestand niet automatisch beveiligd. Wel is het zo dat in principe niemand achter de link naar dat bestand kan komen, omdat deze op een pagina staat die is beveiligd. Om ook de links naar deze bestanden te beveiligen zal je de map moeten beveiligen in de Bestanden applicatie. Indien informatie door een zoekmachine is geïndexeerd, dan zijn er mogelijkheden om informatie van de zoekmachines te verwijderen.