Iframe toevoegen

Voor het toevoegen van een Iframe moet de bron eerst ook aan toegestane externe bronnen worden toegevoegd. Dat kunt u doen bij het onderdeel website instellingen - externe bronnen.

1. Druk in de werkbalk op de knop 'Iframe', deze is te herkennen aan het icoontje van een wereldbol.
  2. Kopieër en plak de link die u wilt laten weergeven in het veld 'URL'.
  3. De afmetingen kunnen worden aangepast met de velden 'Breedte' en 'Hoogte'.
  4. Additionele informatie kan worden toegevoegd in de gelabelde velden.
  5. Bevestig dit met de knop 'OK'.