Een nieuwe activiteit toevoegen

Bij het onderdeel ‘Activiteiten’ in de evenementenboom kunnen alle losse activiteiten worden toegevoegd. Deze kunnen later, net als sprekers en ruimtes, worden toegevoegd aan het rooster.

Navigeer in de Evenementenboom naar ‘Activiteiten’. Klik op ‘Toevoegen’ in de menubalk. U komt nu op een nieuwe pagina waar een aantal velden moeten worden ingevuld.

Eigenschappen

• Titel – Vul de titel van de activiteit in.
  • Type – Selecteer uit het uitklapmenu het type van de activiteit.

In de algemene instellingen van de Evenementen Applicatie kunnen types activiteiten worden toegevoegd. Lees hier hoe u dit kunt doen.

Sprekers

Hier kunnen een of meerdere sprekers aan de activiteit worden toegevoegd. Hiervoor dient een spreker al te zijn aangemaakt onder het element ‘Sprekers’.

Beschrijving

Hier kunt u een beschrijving van de activiteit toevoegen. Deze beschrijving wordt op de website weergegeven zodra de activiteit wordt gepubliceerd.

Publiceren

Hier kunt u kiezen op welke datum en tijd de activiteit wordt gepubliceerd op de website.

Druk op opslaan’ om te bevestigen. De activiteit is nu toegevoegd en verschijnt in het overzicht.