Evenement inschrijvingen

Op het moment dat het evenement geconfigureerd en gepubliceerd is, kunt u de inschrijvingen gaan bijhouden. Hiervoor navigeert u in de boom van een evenement naar 'Inschrijvingen'. Dit bestaat uit de volgende onderdelen:

• Deelnemers  —Alle deelnemers die zich voor het evenement ingeschreven hebben.
  • Tickets — Overzicht van alle tickets per ticketoptie, zoals aangemaakt bij het configureren.
  • Bestellingen — Overzicht van alle geplaatste bestellingen, inclusief de status van deze bestellingen.
  • Opkomst — Pagina voor scannen en certificaten toekennen.
  • Afmeldingen - Overzicht van alle gebruikers die geen ticket hebben gekocht maar hebben laten weten niet aanwezig te zijn.
  • Annuleringen — Overzicht van alle geannuleerde tickets.
  • Facturen — Alle facturen die behoren tot dit evenement.
  • Medewerkers - Overzicht van alle medewerkers van het evenement.