Bestanddelen toevoegen

Voordat het rooster van het congres kan worden samengesteld, dienen eerst de verschillende bestanddelen worden toegevoegd. De volgende bestanddelen kunnen worden toegevoegd:

• Programma: een afgebakend deel van het congres, bijvoorbeeld een dag of een dagdeel.
  • Sprekers: personen die bijdragen aan het congres door een programma onderdeel of activiteit te leiden.
  • Activiteiten: sessies waaraan deelnemers van het congres kunnen deelnemen.
  • Ruimtes: de plekken waar verschillende tijdsloten en activiteiten plaatsvinden.

Voordat u begint met het toevoegen van deze bestanddelen, moeten er eerst een aantal instellingen worden gemaakt.